Last minute safari.

We krijgen vaak de vraag of safari’s ook last minute geboekt kunnen worden maar ook daarvoor kunt u bij Prive Safari goed terecht! U reist immers privé en wij sturen de touroperator rechtstreeks aan.

We krijgen last minute verzoeken als gasten wél de vluchten, maar nog niet de safari hebben georganiseerd of als er zich plotseling een gelegenheid voordoet om naar Tanzania te kunnen gaan en men dat graag wil aangrijpen om ook een safari in de nationale parken te maken. Maar ook komt het voor dat er als beloning voor het slagen voor een moeilijk examen een last minute reis georganiseerd moet worden.

Het komt ook voor dat het onmogelijk blijkt om een gewenste safari route te maken omdat de lodges op die route volgeboekt blijken te zijn, of alternatieven juist helemaal buiten de parken liggen. Met name in de Serengeti is het aanbod van (betaalbare) lodges beperkt en die raken dus al snel volgeboekt. Een verblijf op een privé campsite (die in de nationale parken liggen en waarvan er een groot aantal zijn)  met uw privé crew is dan een veel beter alternatief.  

De meeste last minute verzoeken kunnen wij goed invullen omdat we geen vaste programma’s hebben en de safari en verblijfsduur in Tanzania kunnen aanpassen aan de beschikbaarheid van b.v. vluchten. Daarnaast hebben we goede contacten met lodges, zodat ook het verblijf vóór en na de safari meestal goed geregeld kan worden. 

Zelfs voor het verblijf op special campsites, waar soms maanden van te voren voor gereserveerd moet worden, zijn er voor ons vaak mogelijkheden omdat wij een van de grootste afnemers van special campsites zijn. 

Voorbeelden van last minute safari verzoeken die wij hebben ontvangen:

  • Een plotselinge zakelijk reis naar Tanzania die men toch graag wil aanvullen met een safari in de nationale parken.
  • Wel de tickets geboekt, maar op het laatste moment toch geen geschikte touroperator vinden om de safari uit te voeren.
  • Geslaagd! en dan als beloning een heel bijzondere safari reis!
  • Een romantisch huwelijksaanzoek willen doen aan een kampvuur midden in de Serengeti.
  • De gewenste safari route kan niet worden uitgevoerd omdat de lodges toch niet beschikbaar blijken te zijn.
  • Als verrassing een huwelijksreis naar Tanzania.

Kortom: ook voor een last minute safari in Tanzania kunt u bij Prive Safari goed terecht!

Neem dus zo snel als mogelijk even contact met ons op.