Antwoorden op vragen over safari’s in Tanzania2018-05-17T11:11:24+02:00

Antwoorden op veel gestelde vragen over safari’s in Tanzania.

Soms is het moeilijk door de bomen het bos te kunnen vinden als het over een safari gaat. Omdat we sinds 2005 veel ervaring met het organiseren van safari’s met verschillende groep-groottes en samenstelling hebben opgedaan, adviseren wij u graag om ook uw safari tot een succes te laten worden.

Doordat wij er van uitgaan dat iedere safari weer anders is omdat iedere gezelschap zijn eigen redenen heeft om naar dit deel van donker Afrika te gaan, hebben wij geen standaard safari programma’s opgesteld. Wij passen het programma aan aan de wensen van onze gasten.

Voor een safari geldt dat er in de planningsfase veel voordeel te behalen is door b.v. de keuze voor goedkopere vliegtarieven of dat kosten bespaard kunnen worden door het kiezen van een bepaalde route.  Dat levert dus veel vragen op waar wij dagelijks een antwoord op kunnen geven.

Onderdeel van onze service is het geven van een presentatie op ons kantoor of bij u thuis. Hierdoor hebben we de afgelopen jaren al heel wat vragen over safari’s in Tanzania langs zien komen.

 

Een aantal antwoorden op die vragen hebben we hier verzameld maar mocht u andere vragen hebben, neem dan contact met ons op of bel 023 – 56 57 138

Wij nemen daar graag de tijd voor.


Safari: Kerst in de Serengeti, Oud en Nieuw op de eilanden van Zanzibar

By |Categorieën: FAQ Tanzania, Nieuws van Prive Safari, Winter|

Een bijzondere safari in Tanzania: met Kerst in de Serengeti en met de jaarwisseling op een van de eilanden van Zanzibar! 

December is een geweldige maand om op safari in Tanzania te gaan: in het Serengeti National Park zijn de gigantische gnoe kuddes (meer dan 1,5 mln!) dan op de grote […]

Exclusieve safari in Tanzania

By |Categorieën: FAQ Tanzania, Nieuws van Prive Safari|

Een exclusieve safari in Tanzania.

Over wat een exclusieve safari in Tanzania is, was Frans Hakkenberg, voormalig consul van Tanzania in Nederland, in een gesprek met ons zeer duidelijk: “Een echt exclusieve safari is er een waarbij je, ver van de “main-stream” midden in de bush met je eigen crew en […]

Last minute safari in Tanzania

By |Categorieën: FAQ Tanzania|

Last minute safari.

We krijgen vaak de vraag of safari’s ook last minute geboekt kunnen worden maar ook daarvoor kunt u bij Prive Safari goed terecht! U reist immers privé en wij sturen de touroperator rechtstreeks aan.

We krijgen last minute verzoeken als gasten wél de vluchten, maar nog niet de safari […]

Prijzen voor tent safari’s in Tanzania hebben geen seizoenstoeslagen !

By |Categorieën: FAQ Tanzania, Nieuws van Prive Safari|

Prijzen voor tent safari’s in Tanzania zijn het hele jaar gelijk, dus geen seizoenstoeslagen ! 

De prijzen van safari’s in Tanzania kennen seizoenstoeslagen omdat hotels en lodges de prijzen in het hoog- en piek-seizoen bijna verdubbelen Dat geldt  niet voor tent safari’s, want die zijn gedurende het hele jaar gelijk! Uitzondering geldt voor het Serengeti […]

Tanzania, beste safari land van Afrika

By |Categorieën: FAQ Tanzania, Nieuws van Prive Safari|

Tanzania, beste safari land van Afrika

Het toonaangevende boekingskantoor Safaribookings.com heeft op basis van 2.500 reviews Tanzania uitgeroepen tot het 2017 beste Safariland in Afrika. 

Tanzania scoort met name bij de experts het hoogst: 
Ratings for the 5 major safari countries

1. Tanzania 4.83/5(Experts: 4.77/5 – Users: 4.89/5)
2. Zambia   4.79/5 (Experts: 4.67/5 – […]