Het mooiste van deze tent safari in Kenia en Tanzania?

Om de dieren in hun eigen omgeving te zien en de bezoeken aan de dorpen en steden.

Hallo Hans & Wilfred,

We hebben zeker hele mooie verhalen en ervaringen mee terug genomen. Het was voor ons alle vier een geweldige reis, waar we met heel veel plezier aan terug denken.

Jullie en ook Mongoose bedankt voor alle extra inzet tijdens onze vakantie. We zijn erg blij dat we toch alles hebben kunnen zien wat we wilden.

Opmerking Prive Safari:

Deze familie vertrok vanuit Nederland op de dag van de brand op Nairobi Airport. Hierdoor konden zij niet vanuit hun tussenstop naar Nairobi vertrekken. Na een extra overnachting in Istanbul waren zij een van de eersten die na de brand op Nairobi Airport zijn geland. Het safarischema en de tussentijdse overnachting in een lodge met zwembad hebben we met 1 dag kunnen verschuiven zodat het oorspronkelijke safarischema behouden kon blijven. Dat was geen groot probleem omdat er met een Prive Safari zowel in Kenia als ook in Tanzania met dezelfde crew en auto’s wordt gereisd.   

De crew was goed. De kok, Kalulu was super, we misten zijn eten in de lodge en bij de Lengasiti. Het bezoek aan de Legasiti was ook erg indrukwekkend, zeer bijzonder om hun manier van leven te zien en ervaren.

Het was al met al een zeer bijzondere reis, waarbij we veel dieren hebben gezien en het ook echt beleefd hebben.  We merken dat nu we weer thuis zijn het ff wennen is. Het aan mensen vertellen hoe bijzonder de reis was is lastig, want eigenlijk moet je het ervaren hebben!

We zijn nog druk bezig met de foto, het zijn er zoveel. Wat voor foto’s zouden jullie willen hebben?

Groeten Erwin, Miranda, Jonne & Birgit