Hoe gaat u op safari?

Hoe gaat u op safari ?

Met uw eigen safaricrew.

U reist met uw gids, kok en assistent(en) en alleen met uw eigen gezelschap.

Onze Tanzaniaanse gidsen en koks zijn gespecialiseerd in tentsafari’s en kennen de parken, het wild en de routes op hun duimpje. Wij kennen ze allemaal en wij vragen u, aan het einde van de safari een questionnaire in te vullen zodat u ook aan hen kunt laten weten hoe u ze tijdens de safari heeft gewaardeerd. Kijk hier voor recente beoordelingen.

De crew en het aantal auto’s wordt aangepast aan de grootte van uw gezelschap:

  • 2 gasten : 1 gids, 1 kok, 1 assistent, 1 x 4WD.
  • 4 gasten : 1 gids, 1 kok, 2 assistenten, 1 x 4WD, 1 bagageauto.
  • 6 gasten : 1 gids, 1 kok, 3 assistenten, 1 x verlengde 4WD, 1 bagageauto.

Iedere combinatie is mogelijk.

Catering.

Goed en lekker eten is op een safari zeer belangrijk. Daarom reist er een Prive kok met u mee, die zowel Europees als Afrikaans voor u kan koken en rekening houdt met eventuele diëten. Ook voor een safari met kinderen is dat ideaal!

De campsites.

Een verblijf in een Nationaal Park op een Special Campsite waarbij je alleen midden in de bush staat, geeft u het ultieme Out of Africa gevoel. Omdat alle uitrusting met u meegaat, zijn wij daarvoor dan ook uitstekend geëquipeerd. Wel moeten wij 2 á 3 maanden van te voren bij de Tanzaniaanse Nationale Park Organisatie voor u de campsite reserveren.
Lees hier meer over campsites in de bush.

De voorbereiding.

Goede voorbereiding en goede voorlichting zijn het begin van een Prive safari. Na de eerste inventarisatie van uw wensen via het informatieformulier, maken wij voor u een op maat gesneden voorstel waardoor u een goede indruk krijgt van hetgeen u verwachten kunt. Om het voorstel toe te lichten kunnen wij ook een presentatie bij u thuis of op ons kantoor voor u verzorgen . Of het nu om een wildsafari, een Kilimanjaro beklimming, een verblijf bij een Maasai stam of om een strandverblijf gaat, wij zorgen dat u goed voorbereid op reis gaat.

Onze zorg tijdens de safari.

Wij zijn gedurende de reis 24 uur per dag bereikbaar. Dat geldt voor het thuisfront en voor als u onze hulp in Tanzania of Kenia nodig heeft. Dat is een veilig gevoel! 

De kosten voor de safari zijn afhankelijk van de volgende factoren:

  • Aantal gasten en hun leeftijd indien jonger dan 16 jaar.
  • Verblijfs locaties
  • Aantal voertuigen
  • Aantal crew leden
  • Extra activiteit zoals een wandeling of ballon tocht.

De prijs wordt daarom op aanvraag bepaald.