Safari voorstel en presentatie

Safari voorstel en presentatie.

Ons voorstel voor uw reis.

Naar aanleiding van ons telefonisch contact of uw aanvraag, stellen wij een voorstel op uw maat samen en wij geven graag een presentatie van de safari (op ons kantoor of bij u thuis) aan de hand van ons fotomateriaal en met de kaarten op tafel.

Noorden Tanzania safari routes

Noorden Tanzania safari routes

Een reis naar Tanzania kan bestaan uit een wildsafari, Kilimanjaro beklimming, verblijf bij een Maasai stam, een verblijf aan de zeer rustige Oostkust of op de eilanden Pemba en Zanzibar of elke combinatie hiervan. Alle onderdelen van de reis laten wij vloeiend op elkaar aansluiten, zodat u vanaf het vertrek vanuit Europa tot aan de terugvlucht in gastvrije verzorgende handen bent.

Omdat de safari voor u en uw eigen gezelschap op maat gemaakt wordt, zijn onze safaris zeer geschikt als u speciale wensen heeft voor het spotten van wild, voor kleine groepen, voor families met kinderen en ook als huwelijksreis.

Een presentatie bij u thuis of op ons kantoor.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om in kantoortijden, maar ook in de avond of zaterdags, bij u thuis of op ons kantoor een afspraak te maken voor een reisoriëntatie. Met de kaarten op tafel en met het nodige beeldmateriaal kunnen wij u dan een voorproefje geven van een reis naar het safarihart van Afrika.

Daarmee gaat u dus goed voorbereid en met de nodige voorpret naar het schitterende safarihart van Afrika.