Een tent safari

Een klassieke tent safari.

Wij hebben gekozen voor de klassieke semi-luxe tent safari die u een safari doen beleven in een “out of Africa” sfeer. 

” De combinatie van een ervaren en gespecialiseerde crew, de uitrusting die er op berekend is dat je “off the beaten track” en ook helemaal alleen in de bush kunt verblijven, maakt dit concept uniek! “

De uitrusting is er op gekozen om u zoveel als mogelijk luxe te bieden, terwijl u wel de mogelijkheid heeft om op special campsites, helemaal alleen in de bush, te kamperen. Door de grootte en uitvoering biedt dit type tent zoveel als mogelijk comfort, terwijl hij nog wél tijdens de safari meegenomen kan worden.

Er slaapt op goede stevige bedden, beschikt over een douche en toilet en heeft een eigen kok en tent assistenten om uw safari zo luxe als mogelijk te laten verlopen.  

Natuurlijk wordt het kamp voor u opgezet en ingericht. Terwijl de kok en of de assistenten hiermee bezig zijn, kunt u op een gamedrive met de gids van de omgeving genieten.

Klassieke safari tent

Klassieke safari tent

Materiaal van de  tent: canvas,
Grondopp: 280×250 cm.
Hoogte: 215 cm.
Vloer: Vast grondzeil PVC coated polyester.
Ramen: Insectproof met ritssluitingen in binnen en buiten flap.
Ventilatie: insectproof ventilatiegaten.
Ruime luifel.
De tent biedt voldoende ruimte om 3 bedden in te plaatsen.

Die tenten worden voor ons in Arusha geproduceerd.

Inrichting van de tent.

Goed slapen is na een vermoeiende safari belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor bedden die worden voorzien van een matras, beddengoed en kussens. De tent wordt verder uitgerust met goede safari stoelen, tafel,wastafeltje en lantaarns.

Douche – en toilettent.

Omdat de campsites vaak toch gebrekkige sanitaire voorzieningen hebben (als u op een special campsite bivakkeert ontbreken die al helemaal) gaat er ook een toilet tent en een douche tent mee op safari.

Douche en toilettent

Uw toilet en douche in de bush!

Afhankelijk van de groepsgrootte wordt de camp uitrusting in de 4WD meegenomen (bij een groepsgrootte van 2 personen) of gaat mee in een aparte bagage auto waar dan ook de rest van de crew in zit (bij meerdere personen).

 

Een klassieke tent safari in Tanzania in "Out of Africa" sfeer | Prive Safari.
Een klassieke tent safari in Tanzania in "Out of Africa" sfeer | Prive Safari.
Wij hebben gekozen voor de klassieke semi-luxe tent safari die u een safari doen beleven in een "out of Africa" sfeer.  " De combinatie van een ervaren en gespecialiseerde crew, de uitrusting die er op berekend is dat je "off the beaten track" en ook helemaal alleen in de bush kunt verblijven, maakt dit concept uniek! "
PriveSafari.com
www.PriveSafari.com