Op safari met kinderen

Op safari met kinderen is met onze formule goed te doen.

Tempo en afwisseling.

Een safari met kinderen kunnen wij voor uw gezin samenstellen met veel afwisseling in de route omdat alle Prive Safari’s op maat gemaakt worden. Daarmee kan het tempo van en de afwisseling bij een Prive Safari worden aangepast aan dat van de kinderen.
In de ochtend wat later op pad, of juist een spannende ochtend gamedrive maken,’s middags lekker luieren bij de tent onder een boom, allemaal mogelijkheden die uzelf, in overleg met de gids, kunt bepalen.

Ook zijn er mogelijkheden om bij voorbeeld halverwege de safari een campsite met zwembad  of het bezoek aan een dorp of een schooltje op te nemen in het programma.

In Arusha NP, Tarangire NP en in het Ngorongoro CA zijn wandelingen onder leiding van een armed ranger mogelijk.

Een wildsafari kunt u bijvoorbeeld ook combineren met een bezoek bij de Lengasiti Maasai die u graag laten zien hoe zij in hun Bleu Mountains leven. In het dorp is een kleine primary school, waar er met de kinderen na schooltijd gevoetbald kan worden (bal wel zelf meenemen) of waar u met de vrouwen van het dorp water kunt gaan halen bij de waterbron.

Geen leeftijdsgrens.

Op een Prive Safari reist u uitsluitend met het eigen gezin en daarom kennen wij geen leeftijdsgrens.

Wel vinden wij het belangrijk om u voldoende voorlichting te geven zodat u zelf kunt bepalen of uw kinderen met u op safari kunnen gaan.

Onze gidsen, koks en assistenten.

Onze gidsen zijn vaak zelf vader en kunnen goed inspelen op kinderwensen.

Onze koks koken in overleg met u, zodat ook hier rekening kan worden gehouden met de specifieke kinderwensen.

Er gaat altijd een assistent op safari mee die er voor zorgt dat het kamp opgebouwd wordt. Meehelpen hoeft niet, maar kan altijd.

Slapen in tenten.

Onze tenten kunnen met de achterkanten aan elkaar worden gezet. U heeft dan de mogelijkheid om beide achterkanten los te maken, waardoor u één grote gezinstent creëert.

Kinderen krijgen een korting op de safari prijs.

Kinderen onder de 16 jaar krijgen een korting op de safari prijs omdat hierin de Tanzaniaanse Nationale Parken toegangs- en campsite-fees zijn opgenomen, die voor kinderen onder de 16 jaar lager zijn.

Op safari met kinderen: spelletje met de assistent

De laatste 10 safari beoordelingen van Prive Safari reizigers met kinderen:

Een safari in Tanzania is met kinderen is natuurlijk te doen ! | Prive Safari
Een safari in Tanzania is met kinderen is natuurlijk te doen ! | Prive Safari
Een safari met kinderen kunnen wij voor uw gezin samenstellen met veel afwisseling in de route omdat alle Prive Safari's op maat gemaakt worden. Daarmee kan het tempo van en de afwisseling bij een Prive Safari worden aangepast aan dat van de kinderen. Kinderen onder de 16 jaar krijgen een korting op de safari prijs.
PriveSafari.com
www.privesafari.com